Onze Relaties:

Lege regel

solution

Lege regel

Administratiekantoor Solution is een klein administratiekantoor in Roermond dat zich met name richt op ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, ZZP-ers, starters, vrij gevestigden en particulieren.

Lege regel

Bij ons is de klant nog koning!

Lege regel

Bij ons bent u geen nummer, wij denken natuurlijk met u mee! Voor veel ondernemers is het voeren van de administratie een lastige èn tijdrovende zaak. Die zorg kunnen wij u uit handen nemen. Uw bedrijfsadministratie en belastingaangiften worden daarbij vakkundig en vertrouwelijk behandeld.

Lege regel

De volgende zaken kunnen wij u aanbieden: – het opzetten van de boekhouding – het voeren van de gehele boekhouding – het verzorgen van de loonadministratie – debiteuren- en crediteurenbeheer – het opstellen en indienen van de belastingaangiftes – het onderhouden van de contacten met de Belastingdienst – opstellen jaarrekening/jaarverslag

Lege regel

Voor particulieren kunnen wij het volgende verzorgen: – opstellen en indienen van belastingaangifte – indienen van bezwaarschriften – aanvragen van uitstel

Lege regel

Verder kunt u met al u financiële vragen bij ons terecht. Dit alles tegen een van te voren overeengekomen, aantrekkelijk tarief.

Lege regel

Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust per e-mail (solution@home.nl) of tel. (06-20034287) contact met ons op.

Lege regel

Le